İsrail'in Gazze saldırısı Yozgat'ta protesto edildi

Saadet Partisi Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen eylemde İsrail'in Gazze saldırısı protesto edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayrağı, parti bayrağı ve yazdıkları afişlerle toplanan Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri İsrail aleyhine sloganlar atarak Gazze saldırısını kınadı. Saadet Partisi Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Toprak, yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze saldırısına hiç kimsenin duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi. Toprak, "Öteden beri terör devleti olduğunu söylediğimiz işgalci İsrail yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Siyonist İsrail yönetiminin tahrip edilmiş Tevrat'tan esinlenerek blut sütunu adını verdiği kahpece saldırı Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas'ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivil şehit edildi. ABD'de Obama'nın ikinci kez başkan seçilmesiyle bölgede İsrail'in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı kim ne derse desin ABD, İsrail'in bu davranışını görmezden gelecektir. ABD kim başkan olursa olsun eli kanlı İsrail'i desteklemeye devam edecektir. Çünkü ABD İsrail'de İslam düşmanlığı üzerinde ittifak etmişlerdir. Siyonizm'e hizmet etmeyi kendilerine en yüksek hedef seçmişlerdir. Halkımız bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail vardır. Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmacak kadar sapkın bir inanca sahiptir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Saadet Partili gençler kağıttan olan İsrail bayrağını yırtarak ateşe verdi. Grup tekbirler eşliğinde ?kahrolsun İsrail' sloganı atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber